Ολο το focus… στο +10

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οσα έγιναν στην Τούμπα μπήκαν στο “αρχείο” από χθες για τον ΑΡΗ, αφού το αυριανό (03/05) παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο δεν αφήνει πολλά περιθώρια για άλλες αναλύσεις.

Χθες στα αποδυτήρια έγινε κουβέντα με πρωτοβουλία του Τόλη Τερζή, ο οποίος απευθύνθηκε στην ομάδα τονίζοντας τόσο την αδικία εις βάρος της ομάδας αλλά και τη συνέχεια που υπάρχει. Και είναι πολύ σημαντική.

Ο ΑΡΗΣ θέλει και πρέπει αύριο να τελειώνει μαθηματικά με τη, 5η θέση, ώστε να απελευθερωθεί πλήρως από αυτή την εκκρεμότητα και να κοιτάξει απερίσπαστος τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Η δουλειά μπορεί να γίνει ακόμα και με ισοπαλία όμως στην ομάδα θέλουν τη νίκη για να πάνε τη διαφορά σε διψήφιο βαθμό και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αυτό το κλίμα προσπάθησε να περάσει στους ποδοσφαιριστές ο Έλληνας τεχνικός, αφού πρώτα και αυτοί σε μεταξύ τους συζητήσεις σχολίασαν όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της και το απόγευμα θα γίνει γνωστή η αποστολή, χωρίς να αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Προτεινόμενα Άρθρα