Ομάδα και… καυτό “Βικελίδης”, για την πρώτη υπέρβαση!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πιο μεγάλη ώρα… Μέχρι την επόμενη!

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου στις 21:15 (AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, NS), στη πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι Ουκρανοί είναι η πρώτη αγωνιστική υπέρβαση που καλούνται να κάνουν οι “κιτρινόμαυροι” προς τον μεγάλο στόχο των ομίλων της διοργάνωσης, απέναντι σε μία ποιοτική και έμπειρη ομάδα σε ό,τι έχει να κάνει με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας τη συμπαράσταση ενός κατάμεστου “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η προετοιμασία κύλησε με ερωτηματικά και… εμπόδια, όπως τον τραυματισμό του Σαβέριο και την αποχώρηση του Εμπακατά η οποία περιορίζει σημαντικά τις επιλογές του Τόλη Τερζή για την άμυνα.

“Μέσα” ο Μοντόγια και ο Σαμόρα

Ο Ισπανός μπήκε… σφήνα στην ευρωπαϊκή λίστα του ΑΡΗ, ο οποίος δήλωσε τον παίκτη χθες το βράδυ αντί του Σαλέμ Εμπακατά.

Ο 32χρονος μπακ δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει χρόνο συμμετοχής, με βάση τα κολακευτικά λόγια του Τερζή για τα εργομετρικά του και την κατάσταση στην οποία δείχνει να βρίσκεται. Να παίξει δηλαδή ως αλλαγή εάν δεν γίνει η μεγάλη έκπληξη με την παρουσία του στο αρχικό σχήμα.

Παράλληλα νέο πρόσωπο είναι και ο Αλβάρο Σαμόρα. Ο Κοσταρικανός εξτρέμ πήρε τη θέση του Κίκε Σαβέριο, ο οποίος τελικά δεν προλαβαίνει ούτε το δεύτερο ματς με τους Ουκρανούς στο Βουκουρέστι.

Η ταυτότητα του αγώνα

3ος προκριματικός γύρος Europa Conference League, 1ο παιχνίδι

ΑΡΗΣ-Ντιναμό Κιέβου

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

21:15, Novasports

Διαιτητής: Τζάρεντ Γκάβαν Ζιλέτ (Αυστραλία)

Βοηθοί: Νιλ Ντέιβις( Αγγλία), Χάρι Λενάρντ (Αγγλία)

4ος: Μάικλ Σάλσμπουρι (Αγγλία)

 

 

 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα