Ομάδα και κόσμος για το “διπλό” στις Σέρρες!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι Σέρρες κιτρινίζουν σήμερα, ακόμη περισσότερο απ’ ότι είναι ήδη, για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΑΡΗ (20:00, AllAboutARIS TV LIVE, NS).

Μετά το Περιστέρι οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ακόμη μία εκτός έδρας αποστολή και πάλι με τον κόσμο στο πλευρό τους όπως και κόντρα στον Ατρόμητο.

Υπό το βλέμμα 1500 οπαδών του, ο ΑΡΗΣ θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και να ρεφάρει για τους δύο χαμένους βαθμούς στην πρεμιέρα, ασχέτως που ήρθαν από μία λάθος απόφαση του διαιτητή.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει και ο Πανσερραϊκός που ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ.

ΑΡΗΣ: Σίστο και Νταρίντα… φτιάχνουν τον Μάντζιο

Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει συνεχώς νέα πρόσωπα να μπαίνουν στα πλάνα του, με τον Δάνο και τον Τσέχο να είναι οι τελευταίοι χρονικά.

Ο Σίστο μπήκε στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα μετά τη θλάση που υπέστη ενώ ο Νταρίντα έκ΄λεισε δύο εβδομάδες σε κανονικούς ρυθμούς, εκτίοντας και την τιμωρία του από το περσινό Κύπελλο στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο.

Τιμωρημένοι από εκείνο το ματς με τον Παναθηναϊκό παραμένουν οι Ζουλ και Σουλεϊμάνοφ, ενώ εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Φατόρε, Κυριαζής, Πάβιτσιτς και Αγοραστός.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Με Φάρες η αποστολή των Σερραίων

Ο 26χρονος Αλγερινός εξτρέμ ήρθε με δανεισμό από τη Λάτσιο και σήμερα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανσερραϊκού.

Εκτός αποστολής έμειναν ο μακροχρόνια τραυματίας Μαρίνος, οι επίσης τραυματίες Σοφιανός και Χατζηστραβός, αλλά και οι Μαυρόπουλος, Βασιλάκος, Σαλβάνος, Σαπουντζής».

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Κουτσογούλας, Φαρές, Στάϊκος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Τομάς, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς, Παπαβασιλείου.

 

Προτεινόμενα Άρθρα