«Ονειρεύονται» Νταρίντα στην Τσεχία…

από AllAboutARIS

Οι χειμερινές μεταγραφές στην Τσεχία, ολοκληρώνονται στις 22 του μήνα και οι ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος προσπαθούν να κλείσουν τις τελευταίες κινήσεις τους. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, σε ΜΜΕ της χώρας υπήρξαν διάφορες αναφορές, μάλλον επιστημονικής φαντασίας, περί ενδιαφέροντος της Χράντετς Κράλοβε για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα iSport, η συγκεκριμένη ομάδα έχει σαν στόχο να αποκτήσει τον παίκτη του ΑΡΗ και πρώην αρχηγό της Εθνικής Τσεχίας. Η Χράντετς είχε ενδιαφερθεί για τον Νταρίντα, όταν εκείνος έφυγε από την Χέρτα, ωστόσο τότε οι Κιτρινόμαυροι κέρδισαν την υπογραφή του. Τώρα, οι Τσέχοι γράφουν ότι θέλει να τον αποκτήσει με μεταγραφή, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι λόγοι που θεωρούν ότι μπορεί να γίνει άμεσα αυτή η μετακίνηση. Οι οποίοι δείχνουν την… σοβαρότητα του θέματος.

Όπως αναφέρουν τα χρήματα δεν θα είναι ιδιαίτερο πρόβλημα για τον Νταρίντα μιας κι έχει βγάλει πολλά στην καριέρα του! Επίσης, θεωρούν ότι ο έμπειρος χαφ, θέλει να πάει στο Κράλοβε γιατί χτίζει σπίτι εκεί!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Προτεινόμενα Άρθρα