Οντουμπάτζιο: “Όπως και να το προσεγγίσουμε, πρέπει να σκοράρουμε” (vid)

από AllAboutARIS

Ο Μόουζες Οντουμπάτζιο μίλησε στη συνέντευξη τύπο του “Κλ. Βικελίδης”, μια μέρα πριν την αναμέτρηση του ΑΡΗ με την Αραράτ.

Αναλυτικά:

“Όλοι μας γνωρίζουμε, όλος ο οργανισμός του ΑΡΗ, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να προκριθούμε αύριο. Δουλέψαμε όπως έπρεπε, ώστε να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη πρόκριση αύριο” σημείωσε αρχικά.

Για το πόσο άνετα νιώθει να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας:

“Αγαπάω το ποδόσφαιρο. Δεν έχω κανένα απολύτως θέμα όταν μου ζητήθηκε να αγωνιστώ εκεί. Χρειάστηκα μερικά λεπτά μέσα στο παιχνίδι για να προσαρμοστώ. Ύστερα ένιωσα πιο άνετα. Δούλεψα με τον προπονητή μου, σε θέματα τακτικής, αυτή την εβδομάδα και αύριο πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος από το πρώτο ματς”.

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΑΡΗΣ, μετά το πρώτο παιχνίδι:

“Μπορείς να προσεγγίσεις ένα παιχνίδι με πολλούς τρόπους. Το ξεκάθαρο είναι ότι πρέπει να σκοράρουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Πρέπει να σκοράρουμε για να πετύχουμε τον ξεκάθαρο στόχο μας”.

Για το πώς περιμένει να δει τον ΑΡΗ αύριο:

“Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Αυτό απαιτεί χρόνο για να προσαρμοστούμε. Στο αυριανό ματς πιστεύουμε ότι το γήπεδο θα φλέγεται. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ και να δώσουμε περισσότερο άγχος στον αντίπαλο”.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα