Οποιος θέλει τον Μαντσίνι, ας κάνει πρόταση και να πληρώσει

από AllAboutARIS

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι παραμένει στην επικαιρότητα του ΑΡΗ μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα και την κόντρα του με την ομάδα.

Η κατάσταση με τον Αργεντινό είναι μία προέκταση των παραπάνω και με επίκεντρο το μέλλον του, για το οποίο γράφονται και λέγονται πολλά τις τελευταίες ημέρες.

Με την επιστροφή του παίκτη από την Αργεντινή δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα. Οποιος όμως θέλει να τον αποκτήσει -και ο ΑΡΗΣ είναι ανοικτός στην πώλησή του- θα πρέπει πρώτα να καταθέσει πρόταση στην ΠΑΕ και φυσικά στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Μία πώληση για την οποία θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές.

Για την ώρα ο ΑΡΗΣ δεν έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση. Ναι μεν υπάρχουν φημολογίες και ρεπορτάζ περί μετακίνησης του Μαντσίνι στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό αλλά τίποτα χειροπιαστό στην Αλκμήνης.

Μέσα από αυτή την κατάσταση είναι προφανές τι επιχειρήθηκε από τους εκπροσώπους του. Να μείνει ο Αργεντινός ελεύθερος για να βρουν ένα καλύτερο συμβόλαιο και κυρίως να επιλέξουν αυτοί τον επόμενο σταθμό του παίκτη, βγάζοντας τα “θέλω” και το συμφέρον του ΑΡΗ από την εξίσωση. Τώρα όμως τον πρώτο λόγο τον έχουν οι “κιτρινόμαυροι”, από τη στιγμή που ο παίκτης αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, έχοντας πάντα φυσικά και τη σύμφωνη γνώμη του 26χρονου άσσου για οποιαδήποτε πώληση.

Αλήθεια πάντως… Οι μάνατζερ του που έκαναν λόγο για… πολλές προτάσεις από Αραβία, Κοπεγχάγη κλπ., γιατί δεν έχουν φέρει ως τώρα κάποια αξιόλογη πρόταση πέραν των 1,6 εκατ. της Ομόνοιας και τους Άραβες που ήθελαν καταβολή των χρημάτων σε δόσεις;

Η απάντηση είναι απλή φυσικά και η ΠΑΕ καλείται να προασπίσει τα συμφέροντά της στο έπακρο.

Οποιος θέλει τον Μαντσίνι, πρέπει να πληρώσει…

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X