Οργή και αγανάκτηση για Παπαπέτρου-Ζαμπαλά

από AllAboutARIS

Οργή και αγανάκτηση στις τάξεις του ΑΡΗ για τον διαιτητή Ζαμπαλά αλλά και τον Παπαπέτρου που ήταν υπεύθυνος για το VAR. Αιτία φυσικά το ακυρωθέν γκολ του Γκρέι μετά από υπόδειξη του VAR αλλά και τα δεκάδες σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Παναιτωλικού, αποτέλεσμα ενός εκ των οποίων ήταν και ο τραυματισμός του Λουίς Πάλμα.

Αλλά δεν ήταν μόνο τα… φανερά λάθη αλλά και διάφορες ανόητες αποφάσεις όπως ανάποδα πλάγια, φάουλ που δεν υπήρχαν υπέρ του Παναιτωλικού. Φάουλ που δεν δίνονταν υπέρ του ΑΡΗ όπως αυτό του Γκρέι στο πρώτο ημίχρονο.

Η γενικότερη εχθρική διαιτησία οδηγεί την ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο να βγάλει πιθανότατα αύριο ανακοίνωση αλλά και σε άλλα μέτρα όπως να φτάσει να ζητήσει την εξαίρεση του Παπαπέτρου από την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου.

Ο ΑΡΗΣ ήδη έχει ζητήσει από την ΚΕΔ να ορίζονται διαιτητές elite στα παιχνίδια του απέναντι στους άλλους τέσσερις «μεγάλους» και πιθανότατα να επαναλάβει το αίτημα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ώστε να οριστεί διαιτητής από τα υψηλότερα κλιμάκια και όχι κάποιος άπειρος.

Η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί με την εύνοια που έχουν οι υπόλοιποι αλλά και με τα… λάθη που έχουν στερήσει βαθμούς από τον ΑΡΗ. Όπως στον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ όπου ακυρώθηκε κανονικό γκολ και δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα, στο Αγρίνιο ο Παπαπέτρου δεν είχε υποδείξει καθαρό πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ και τελικά γνώρισε την ήττα. Επίσης να θυμίσουμε στον αγώνα με τον Βόλο όπου… χαρίστηκε κόκκινη κάρτα στο 8ο λεπτό, ενώ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ είδαμε πως βγαίνουν κανονικά κόκκινες κάρτες στο 8ο λεπτό.

Προτεινόμενα Άρθρα