Οργανωμένα στο γήπεδο οι οπαδοί της Μακάμπι – Το σχέδιο της αστυνομίας

Περίπου 700 φίλοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα βρεθούν σήμερα (11/8) στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως τουλάχιστον ενημέρωσαν οι ισραηλινοί την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μεταφορά τους στο γήπεδο και κατόπιν απαίτησης στην αστυνομία, η μετακίνησή τους προς το Χαριλάου θα γίνει οργανωμένα και απαγορεύεται η μεμονωμένη παρουσία τους έξω από το γήπεδο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, η συγκέντρωσή τους θα γίνει στον Λευκό Πύργο. Από εκεί στις 17:30 θα αναχωρήσουν πούλμαν για τα οποία μερίμνησε η Μακάμπι και τα οποία θα μεταφέρουν τον κόσμο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μετά το τέλος του αγώνα κι αφού αποχωρήσουν οι φίλοι του ΑΡΗ, τότε θα βγουν από το γήπεδο εκείνοι της Μακάμπι για να μεταφερθούν και πάλι στον Λευκό Πύργο.

Βόλος: Ιερέας έδιωξε ζευγάρι ηλικιωμένων γιατί φορούσαν μάσκες
Προηγούμενο άρθρο Βόλος: Ιερέας έδιωξε ζευγάρι ηλικιωμένων γιατί φορούσαν μάσκες
Επόμενο άρθρο Στη Θεσσαλονίκη και ο Μιζράχι, ηγέτης της μπασκετικής Μακάμπι
Στη Θεσσαλονίκη και ο Μιζράχι, ηγέτης της μπασκετικής Μακάμπι

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News