Ουρουγουανό μεσοαμυντικό ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός

Παίκτης του Λεβαδειακού έγινε την Τρίτη ο Μαξιμιλιάνο Περέιρα. Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 30χρονου Ουρουγουανού διεθνούς μέσου, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με «γεμάτες» συμμετοχές στον Πανσερραϊκό κι έχει την πενταετή εμπειρία στην αυστριακή Bundesliga.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μαξιμιλιάνο Μορέιρα. Γεννημένος στις 11/10/94, ο Ουρουγουανός μεσοαμυντικός αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στην Super League με τον Πανσερραϊκό, έχοντας μία γεμάτη χρονιά με συνολικά 31 συμμετοχές.

Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδας της πατρίδας του, μετρώντας συνολικά 73 συμμετοχές, ήρθε στην Ευρώπη το 2018 για την Αούστρια Κλάγκενφουρτ, στην οποία αγωνίστηκε για πέντε χρόνια, τα δύο τελευταία στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ιστορική Νασιονάλ του Μοντεβιδέο για να ακολουθήσουν οι Γιουβεντούντ, Ουρακάν και Ρεντίστας. Μαξιμιλιάνο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού».

Ρέιντζερς: “Στον ΑΡΗ ο Σιφουέντες με οψιόν αγοράς”
Προηγούμενο άρθρο Ρέιντζερς: “Στον ΑΡΗ ο Σιφουέντες με οψιόν αγοράς”
Επόμενο άρθρο Ντανίλοβιτς: Αποχωρεί από την Προεδρία της σερβικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης
Ντανίλοβιτς: Αποχωρεί από την Προεδρία της σερβικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News