ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-3: Eύκολο πέρασμα για την Ένωση από το Ηράκλειο (vid)

από AllAboutARIS

Η Ένωση επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, πραγματοποιώντας μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Το ματς
Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και τον ΟΦΗ να πιέζει ψηλά. Μάλιστα, στο 18′ οι Κρητικοί είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Ντίκο που πέρασε άουτ. Σταδιακά, η ΑΕΚ άρχισε να παίρνει τον έλεγχο της μπάλας και έψαχνε τον τρόπο να νικήσει την άμυνα των γηπεδούχων, κυρίως από τα άκρα.

Στο 22′ ο Μουκουντί είχε μία κεφαλιά που μπλόκαρε ο Μανδάς, ο οποίος μάλιστα έκανε και μία εντυπωσιακή απόκρουση σε πλασέ του Γκατσίνοβιτς στο 27′. Σο 34′ η Ένωση είχε νέα καλή στιγμή, με τον Τσούμπερ να πλασάρει μέσα από την περιοχή και τον Διαμαντή να κόβει.

Στο 43′ η ΑΕΚ μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ συρτά και η άμυνα του ΟΦΗ αιφνιδιάστηκε. Ο Άμραμπατ βρέθηκε μόνος δεξιά, έκανε το γύρισμα, ο Πασαλίδης έβαλε το πόδι του, η μπάλα βρήκε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν με τους Μπάκιτς και Μπαλογιάννη, όμως ο Αθανασιάδης είχε απάντηση.

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 49ο λεπτό έπειτα από γέμισμα στην περιοχή, ο Πασαλίδης έδιωξε λανθασμένα και ο Άμραμπατ εκτέλεσε για το 2-0 της Ένωσης. Στο 55′ ο Μπάκιτς επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Αθανασιάδη με σουτ από τη μέση του γηπέδου, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε να έχει το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 62′ πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Μάνταλος κράτησε την μπάλα, είδε την κίνηση του Γκατσίνοβιτς στο χώρο, με τον Σέρβο να πλασάρει για το τρίτο γκολ της Ένωσης. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε πάρει τον δρόμο του, ενώ οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές.

Στο 73′ οι Κρητικοί είχαν στιγμή για να μειώσουν, με τον Μεγιάδο να είναι άστοχος μέσα από την περιοχή. Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και σε τέταρτο γκολ. Ο Τομ Φαν Βέερτ βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά, πλάσαρε, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ. Το 0-3 έμεινε έως το φινάλε.

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Τοράρινσον, Λάρσον (89′ Μαρινάκης), Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπαλογιάννης (67′ Μπιφουμά), Μπάκιτς (89′ Τσιλιανίδης), Τοράλ (67′ Μοσκέρα), Ντίκο (74′ Γκρόνινγκ)

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Άμραμπατ (78′ Ελίασον), Πινέδα (76′ Φράνσον), Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος (82′ Σιντιμπέ), Τσούμπερ (82′ Φαν Βέερτ).

Τα highlights του παιχνιδιού

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X