ΟΦΗ: Κρούσμα Covid-19 της τελευταίας στιγμής, η αποστολή για το “Κλ. Βικελίδης”

από AllAboutARIS

Με μερικές απουσίες θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ, για το αυριανό πρώτο σκέλος της φάσης των “16”, κόντρα στον ΑΡΗ.

Νέιρα, Γουές και Ντουρμισάιτ παραμένουν στα “πιτς”, για να προστεθούν σε αυτά οι Επασί, Φαν Ντάινεν για λόγους τακτικής, αλλά και ο Πασσαλίδης.

Παράλληλα, στα τελευταία τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκαν, προέκυψε θετικό κρούσμα σε ποδοσφαιριστή ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή και τέθηκε σε καραντίνα.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (30/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και τελικό παιχνίδι.

Ατομικό και θεραπεία συνέχισαν οι τραυματίες Νέιρα, Γουές και Ντουρμισάι, οι οποίοι παραμένουν εκτός πλάνων. Noκ άουτ τέθηκαν και οι Πασσαλίδης, Επασί και Φαν Ντάινεν, με τους δύο τελευταίους για λόγους τακτικής.

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Γιαννούλης, Στάικος, Καστάινος, Ντε Γκουζμάν, Γκαγέγκος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Λάμπρου, Αποστολάκης.

Προτεινόμενα Άρθρα