ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στην Κρήτη (vid)

από AllAboutARIS

ΟΟΦΗ υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι με το οποίο άρχισε η 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League 1 και τελικά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τα πάντα με το 0-0, αποτέλεσμα που τις φέρνει ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής, με το ματς να… παίρνει φωτιά στις καθυστερήσεις λόγω της αποβολής του Παντελάκη και του γκολ του Φελίπε, το οποίο όμως ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ.

Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και με τον Μπάκιτς να παίρνει πρωτοβουλίες και να κινείται παντού προσπάθησαν να προκαλέσουν προβλήματα στην άμυνα των Ηπειρωτών, οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 13′, όταν ο Παμλίδης δεν μπόρεσε με διπλή προσπάθεια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Το 0-0, επομένως, παρέμεινε και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για να απειλήσουν κι αυτοί, κάτι που κατάφεραν σε ορισμένες περιπτώσεις, χωρίς όμως να έχουν την πολύ μεγάλη φάση. Σίγουρα, τουλάχιστον, όσο τόσο μεγάλη όσο ήταν η ευκαιρία του Παμλίδη νωρίτερα για τους φιλοξενούμενους.

Ο ίδιος παίκτης είχε ευκαιρία και στο 51′ αλλά το πλασέ του, εντός περιοχής, δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ, για να συνεχιστεί το παιχνίδι με αέρα και δυνατή βροχή από ένα σημείο κι έπειτα, γεγονός που έκανε όλο και πιο δύσκολες τις προσπάθειες των παικτών.

Όπως και να έχει, ο ΟΦΗ πατούσε καλύτερα και ήταν αυτός που έδειχνε περισσότερη διάθεση να δημιουργήσει, έχοντας πολύ καλή ευκαιρία στο 79′ με το σουτ του Λάρσον, μετά το στρώσιμο του Περέα, το οποίο κατάφερε να μπλοκάρει ο Καραχάλιος. Αμέσως μετά, στο 82′, ο ΠΑΣ πλησίασε στο γκολ με τον Μπάλαν να εκτελεί εντός περιοχής αλλά ο Μανδάς απέκρουσε, για να έρθουν οι καθυστερήσεις, όπου η ένταση ανέβηκε.

Αρχικά, στο 94′, οι Γιαννιώτες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παντελάκη με 2η κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια, στο 96′, οι Κρητικοί πίστεψαν ότι θα πάρουν τη νίκη αφού ο Φελίπε κοντρόλαρε την ωραία μπαλιά του Μεγιάδο και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το VAR έδειξε ότι υπήρχε οφσάιντ και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Τα highlights του παιχνιδιού

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (83′ Λουίς Φελίπε), Λάρσον, Θοράρινσον (83′ Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Ντιουσέ (72′ Περέα), Μπάκιτς (62′ Μοσκέρα), Τοράλ, Ντίκο (72′ Τσιλιανίδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριενστρα, Νίνης (96′ Λιάσος), Μορέιρα (84′ Σταματελόπουλος)

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X