Ο Ίσκο αποχαιρέτησε τη Ρεάλ με… μπηχτές για Μπαπέ

από AllAboutARIS

Μετά από εννέα χρόνια στη Μαδρίτη ο Ίσκο έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ και πλέον αναζητεί το νέο σταθμό της καριέρας του. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μέσω ανάρτησης στα Social Media αποχαιρέτησε τη «Βασίλισσα» και άφησε τη… σπόντα του για τον Κιλιάν Μπαπέ, αναφέροντας: «Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να πει όχι στη Ρεάλ, αν και υπάρχουν εξαιρέσεις» και βάζοντας δίπλα ένα εικονίδιο μιας… χελώνας.

Η ανάρτηση του Ίσκο:

«Όταν ήμουν στη Μάλαγα και ήξερα ότι έπρεπε να φύγω είχα κλείσει σε άλλη ομάδα αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης χτύπησε την πόρτα μου και στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορείς και δεν πρέπει να της πεις όχι, αν και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.

Εννέα χρόνια αργότερα ο χρόνος μου στο σύλλογο που μου έδωσε τη δυνατότητα να εκπληρώσω όλα τα όνειρα που είχα όταν ήμουν μικρός φτάνει στο τέλος του.

Εκτός από την εκπλήρωση των ονείρων, την κατάκτηση περισσότερων τίτλων από ό,τι είχα φανταστεί, το παιχνίδι με τους καλύτερους, τη συνάντησή μου με απίστευτους ανθρώπους και πέρασα φανταστικά.

Γιατί χωρίς αμφιβολία κρατάω το καλό και ελπίζω να το κάνετε και εσείς!!

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, το προπονητικό επιτελείο, τους φυσιοθεραπευτές, τους εργαζόμενους στο Valdebebas και στο Santiago Bernabeu για όλη τη δουλειά, την αγάπη και την υποστήριξη που χρειάζονται όλοι και που δεν μου έλειψαν ποτέ.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που με υποδέχτηκαν με απίστευτο τρόπο από την πρώτη μέρα και που συνοδεύουν αυτήν την ομάδα σε κάθε γωνιά του κόσμου!

Παρεμπιπτόντως, χθες έλεγα σε έναν φίλο ότι δεν κατάλαβα γιατί έκαναν το πάρτι στην Cibeles αφού το νούμερο 15 είναι καθ’ οδόν.

Αντίο και Hala Madrid».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X