Ο Ανεμπά έχει το… πακέτο που θέλει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ισμαήλ Ανεμπά είναι σε πρώτο πλάνο τα τελευταία 24ωρα για τον ΑΡΗ, όπως σημείωσε χθες το AllAboutARIS. 

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός εξελίχθηκε σε προτεραιότητα, από απλή επιλογή, τα τελευταία 24ωρα και συγκεκριμένα από την περασμένη Παρασκευή, όταν μπήκαν στο τελικό στάδιο οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι δυσκολίες με τον Ρουίθ αλλά και οι ενδοιασμοί για την κατάστασή του, άνοιξαν τον δρόμο ώστε ο Ανεμπά να κερδίσει θέσεις στην τελική λίστα των επιλογών του ΑΡΗ για το κέντρο της άμυνα, ανάμεσα στις τέσσερις επιλογές που ξεχώρισαν το προηγούμενο διάστημα τα στελέχη της ομάδας.

Ο Ανεμπά διαθέτει ταχύτητα, ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια και προέρχεται από μία σχολή που σπανίως έχει εκθέσει τους “κιτρινόμαυρους”, βγάζοντας και αθλητές πέραν ποδοσφαιριστών.

Μαζί με την ηλικία, που επίσης αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα, ο Ανεμπά συνθέτει ένα αρκετά καλό “πακέτο” που ελκύει τον ΑΡΗ και για αυτό θέλει να δώσει τα χέρια με τον πρώην αμυντικό της Σοσό όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Την ίδια στιγμή φυσικά έχει δίαυλο επικοινωνίας με ακόμα δύο περιπτώσεις. Μία που πέρυσι αγωνιζόταν σε top πρωτάθλημα της Ευρώπης και μία ακόμα που μέχρι πέρυσι ήταν εκτός Ευρώπης αλλά σε χώρα που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Προτεινόμενα Άρθρα