Ο Ανσαριφάρντ χρειάστηκε ένα ημίχρονο… και κάτι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήρθε στον ΑΡΗ αποτελώντας την πιο πολυσυζητημένη μεταγραφή της ομάδας πριν καν καταλήξει στον Ιρανό επιθετικό!

Οι αναζητήσεις τόσων μηνών κατέληξαν στον 33χρονο επιθετικό, ο οποίος δεν χρειάστηκε πολλά αγωνιστικά λεπτά ώστε να ξεκινήσει την απόσβεση.

Κάποια λεπτά στο Αγρίνιο, άλλα 25 περίπου στο Περιστέρι και περίπου τόσα απέναντι στον Βόλο. Δηλαδή συνολικά περίπου 50 αγωνιστικά λεπτά ήταν αυτά που χρειάστηκε ο Ιρανός για να πετύχει το παρθενικό του γκολ με τον ΑΡΗ, “σφραγίζοντας” με ένα key goal τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Βόλο.

Ηταν το γκολ Νο58 για τον 33χρονο στην Ελλάδα, σκοράροντας με τέταρτη διαφορετική ομάδα μετά τους Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Παράλληλα ήταν η τρίτη φορά που βρίσκει δίχτυα απέναντι στην ομάδα του Βόλου.

Ολο αυτό το διάστημα ο Ανσαριφάρντ επιβεβαιώνει καθημερινά τον βαθμό ετοιμότητας με τον οποίο επέστρεψε στην Ελλάδα, συν την εμπειρία του η οποία φάνηκε χθες και σίγουρα θα είναι χρήσιμη στους επόμενους κρίσιμους μήνες του ΑΡΗ, με φόντο φυσικά το Κύπελλο.

Προτεινόμενα Άρθρα