Ο αντί-Ματέο και ο παρτενέρ του Φαμπιάνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η χθεσινή επιστροφή του Δημήτρη Μάνου στις προπονήσεις μείωσε ακόμα περισσότερο τα αγωνιστικά προβλήματα του Άκη Μάντζιου, αφήνοντας μονάχα ένα. Αυτό του Ματέο Γκαρσία.

Ο Αργεντινός είναι δεδομένα off για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του εν όψει Ιωνίκου.

Η απουσία του δημιουργεί κενό στα εξτρέμ, με τη μόνη διαφορά ότι σε σχέση με πέρυσι υπάρχει πλειάδα επιλογών για να διαχειριστεί ο Μάντζιος τέτοιες καταστάσεις.

Ο Ιτούρμπε είναι μία προφανής επιλογή αλλά όχι 100/% έτοιμος για να παίξει βασικός και να αγωνιστεί για μεγάλα διαστήματα έντασης.

Έτσι λοιπόν ο Μαντσίνι έχει ένα προβάδισμα για να ξεκινήσει με τον Γκάμα στα πλευρά και με τον Μπερτόγλιο να είναι πίσω από τον Καμαρά.

Κουβέντα γίνεται και για τα στόπερ, όπου ο Γιάκουμπ Μπράμπετς δείχνει πολύ καλή εικόνα όλη την εβδομάδα και εκτός απροόπτου θα είναι με τον Φαμπιάνο οι δύο στόπερ μπροστά από τον Ντένις, με τους Σούντγκρεν-Λούμορ στα πλάγια μπακ. Σάσα και Εντιαγέ θεωρούνται σίγουροι στη μεσαία γραμμή.

Σήμερα και αύριο θα φανεί εάν θα επιβεβαιωθεί η παραπάνω πιθανή ενδεκάδα ή αν ο Μάντζιος αλλάξει προσέγγιση.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X