Ο Αντού και μία παρκαρισμένη Μερσεντές στη Θεσσαλονίκη… για 14 χρόνια!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πριν 14 χρόνια ο ΑΡΗΣ φέρνει στη Θεσσαλονίκη το wonder boy Φρέντι Αντού… Τον νέο Πελέ όπως τον αποκάλεσαν κάποιοι. Δεν δικαίωσε όμως πότε τις προσδοκίες.

Ένα μεγάλο ταλέντο, αγαπημένος αρκετών στο Football Manager και με όχι τόσο μεγάλη προσφορά σε εκείνο το εξάμηνο που αγωνίστηκε στον ΑΡΗ. Πρόλαβε πάντως να αγοράσει αμάξι, να το φέρει στη Θεσσαλονίκη… και να το αφήσει εδώ.

Ο Αμερικανός εξτρέμ είχε αγοράσει μία Μερσεντές CLS 500 και την έκανε εισαγωγή στην Ελλάδα από το Μονακό. Ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο και με πολύ ακριβούς δασμούς… που δεν πλήρωσε ποτέ.

Οταν ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε, ο Αντου αποχώρησε και… ξέχασε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου που διέμενε στα ανατολικά και με το οποίο η ομάδα συνεργαζόταν για αρκετά χρόνια.

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου είχαν επικοινωνήσει με τον παίκτη, τον ενημέρωσαν για τους δασμούς και ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα τους καταβάλει και θα πάρει το αυτοκίνητο από την Ελλάδα. Από εκεί και μετά… άφαντος.

Το αμάξι έμεινε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου για σχεδόν 14 χρόνια (!), ρημάζοντας λόγω της φυσιολογικής φθοράς και με τους ανθρώπους του ξενοδοχείου να το μετακινούν με γερανό όποτε χρειαζόταν για να εξυπηρετηθούν οι πελάτες τους. Μέχρι που πριν έξι μήνες μετακινήθηκε οριστικά για να γίνει… παλιοσίδερα.

Προτεινόμενα Άρθρα