Ο ΑΡΗΣ δεν δίνει μόνο λεφτά στον Μορόν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η περίπτωση του Λορέν Μορόν απέκτησε νέο ενδιαφέρον τα τελευταία 24ωρα και δίνει άλλο χρώμα στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου.

Το «όχι» του ΑΡΗ στα 4 εκατ. από τη Σαουδική Αραβία και η επίσημη πρόταση που κατέθεσε στον Ισπανό άσσο, δείχνουν από τη μια ότι δεν θα τον ξεπουλήσει και ότι από την άλλη είναι αποφασισμένος να συγκροτήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο για να χτυπήσει την 4άδα.

Οι κιτρινόμαυροι προσφέρουν στον Ανδαλουσιανό σαφώς καλύτερους οικονομικούς όρους αλλά όχι μόνο… Του προσφέρουν ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο από το περσινό.

Αν και νωρίς στη σεζόν, είναι εμφανές ότι οι μέχρι τώρα μεταγραφές αποτελούν ξεκάθαρη αναβάθμιση σε σχέση με πέρυσι, ανεβάζοντας την ποιότητα του ρόστερ το οποίο ο Μορόν… τράβηξε πέρυσι αρκετές φορές με την ποιότητά του.

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν δημιούργησε πρώτα τις συνθήκες και τώρα βάζει ως… κερασάκι τα χρήματα για να πείσει τον Μορόν να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να ηγηθεί της κιτρινόμαυρης επίθεσης για τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο.

Από εδώ και πέρα είναι στο χέρι να του αποφασίσει τί θα πράξει, όντας παράλληλα σε διαπραγματεύσεις και με το κλαμπ και έχοντας λιγότερο χρόνο πλέον μπροστά του για να έρθει αυτή η πρόταση που περίμενε όλο το καλοκαίρι αλλά εν τελεί δεν εμφανίστηκε ακόμα…

Προτεινόμενα Άρθρα