Ο ΑΡΗΣ εξετάζει… και τον Σάσα για τα χαφ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι μεταγραφικές εκκρεμότητες του ΑΡΗ είναι πολλές, τα χρονικά περιθώρια στενά πλέον και αυτές οι 4-5 κινήσεις που επιδιώκει η ομάδα μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα τελευταία 24ω.ρα

Ανάμεσα σε αυτές υπάρχει η μεταγραφή του χαφ που βρίσκεται σε εξέχουσα θέση, με 2-3 περιπτώσεις να είναι σε πρώτο πλάνο και σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS υπάρχει μία αρκετά γνώριμη ανάμεσά τους. Αυτή του Λούκας Σάσα!

Ο ΑΡΗΣ φαίνεται ότι εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής του Βραζιλιάνου χαφ, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι του 2022 με απόφαση Μπούργος, για τον οποίο δεν είχε εκφραστεί και με τα καλύτερα λόγια μέσα από συνέντευξή του στο AllAboutARIS.

Στην Αλκμήνης δεν θα ήταν αρνητικοί, όπως φαίνεται, στην επανένταξη του παίκτη στο ρόστερ. Εχει εμπειρία, ξέρει την ομάδα και ειδικά τον Μάντζιο με τον οποίο είχαν πολύ καλή συνεργασία το διάστημα που αμφότεροι ήταν στην ομάδα.

Μάλιστα από το περιβάλλον του παίκτη βγαίνει… διαχρονικά μία θετική διάθεση επιστροφής στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, παρά τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με κάποιες από τις συνθήκες που όπως είπε αντιμετώπισε όταν ήταν στο κλαμπ. Μία διάθεση που αποτελεί σύμμαχο σε περίπτωση που ο ΑΡΗΣ επιλέξει να ασχοληθεί… πιο ζεστά με την περίπτωσή του, έχοντας και ακόμα δύο περιπτώσεις τις οποίες εξετάζει για τα χαφ.

Ο Σάσα έχει συμβόλαιο βέβαια με τη Φορταλέζα αλλά εάν υπάρξει κάτι χειροπιαστό ίσως να μην αποτελέσει και ιδιαίτερο εμπόδιο για τον ίδιο αλλά και για τον ΑΡΗ.

Ο,τι και αν επιλέξουν οι “κιτρινόμαυροι” για τα χαφ, οι οριστικές αποφάσεις δεν θα αργήσουν με δεδομένο ότι οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 11 του μήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα