«Ο ΑΡΗΣ μίλησε με τον Στοΐλοφ, αλλά για τον Κράστεφ»

από AllAboutARIS

Πριν από λίγο καιρό στη Βουλγαρία έγραψαν ότι ο ΑΡΗΣ έκανε συνάντηση με τον πρώην τεχνικό της Λέφσκι Σόφιας, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, προκειμένου να του προσφέρει τη θέση του προπονητή. Κάτι που τότε διαψεύστηκε, όπως φάνηκε και από την τελική κατάληξη της υπόθεσης, με τον ΑΡΗ να συνεχίζει με τον Τόλη Τερζή.

Η βουλγαρική ιστοσελίδα actualno δίνει μία άλλη διάσταση στο θέμα, τονίζοντας, πως σύμφωνα με τις πληροφορίες της, συνάντηση έγινε, αλλά για άλλο λόγο.

«Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει να δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον για τον μέσο της Λέφσκι, Φιλίπ Κράστεφ. Για το λόγο αυτό, ο ελληνικός σύλλογος επικοινώνησε με τον πρώην προπονητή των «μπλε» – Στάνιμιρ Στοΐλοφ. Παλαιότερα υπήρχαν πληροφορίες ότι ο ΑΡΗΣ ήθελε να τον προσλάβει ως προπονητή. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι ο Άρης ζήτησε από τον Στοΐλοφ, τη γνώμη του για τον Φίλιπ Κράστεφ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο συντάκτης του κειμένου προσθέτει: «Εφόσον ο ΑΡΗΣ ακολουθεί τον Κράστεφ, λογικά θα ζητούσε τη γνώμη του προπονητή για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Στοΐλοφ δήλωσε δημόσια ότι ήταν κακή απόφαση. Νωρίτερα, υπήρχαν πληροφορίες ότι ο ΑΡΗΣ παρακολουθούσε τον Νόα Σόνκο Σούντμπεργκ και τον Γουέλτον, αλλά φαίνεται πως το ενδιαφέρον των Ελλήνων είναι για τον Κράστεφ».

 

Προτεινόμενα Άρθρα