Ο ΑΡΗΣ με τον καυτό Μορόν νικάει την Λαμία και πληρώνει 4 απόδοση!

από AllAboutARIS

Ο Άρης μετά τους διαδοχικούς θριάμβους στα ντέρμπι αντιμετωπίζει τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:00) με στόχο το 3/3 στη Super League.

Μετά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ήρθε η ώρα της Λαμίας, με τον Άρη να θέλει να εκμεταλλευτεί το εξαιρετικό μομέντουμ λόγω των νικών στα ντέρμπι.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου αντέδρασε σαν μεγάλη ομάδα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και έδειξε νοοτροπία νικητή κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-1) και στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ (0-1), με αυτά τα «τρίποντα» να ανεβάζουν τον Άρη στους 11 βαθμούς και να τον εδραιώνουν στην τετράδα, σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Αυτές οι νίκες έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία και ζητούμενο είναι το καλό να τριτώσει στην αναμέτρηση με τη Λαμία για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Φθιώτιδας θα παραταχθεί στη Θεσσαλονίκη με νέο προπονητή τον… παλιό Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Μαρίνου Σατσιά.

Ο Κύπριος τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν μετά την εντός έδρας ήτα από τον Πανσερραϊκό κι ενώ η Λαμία έχει μία νίκη σε 6 αγώνες στο πρωτάθλημα και είπε «αντίο» στο κύπελλο μετά το 1-0 από την Κηφισιά.

Ο Άρης έχει επίγνωση της «παγίδας» που έχει μπροστά του, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την ευκαιρία για άλλη μια νίκη να πάει χαμένη έχοντας στόχο να μπει δυνατά όπως έγινε και στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό. Η νίκη των «κίτρινων» από το ημίχρονο είναι σε απόδοση 2.38.

Επιθετική αιχμή του δόρατος είναι σταθερά ο Λορέν Μορόν που είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (μαζί με τον Ελ Καμπί) με 4 γκολ και συνεχή επαφή με τα δίχτυα. Να σκοράρει ο Ισπανός φορ και πάλι είναι σε απόδοση 2.25.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα