Ο ΑΡΗΣ με τους δικούς του κανόνες στο 2.45!

από AllAboutARIS

Η αντεπίθεση ξεκίνησε και πρέπει να συνεχιστεί. Ο Άρης έβγαλε ψυχή στο ματς με τον Πανσερραϊκό και τώρα υποδέχεται τον ΠΑΣ (20:30) για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη Super League.

Σε ένα ματς που όλα έδειχναν να πηγαίνουν στραβά και που η μπάλα δεν… ακολουθούσε τη θέληση των παικτών του Άρη, ο Φαμπιάνο έδωσε τη λύση στο 97’ και η ομάδα του Άκη Μάντζιου πήρε αυτό που άξιζε με βάση την εικόνα της κόντρα στον Πανσερραϊκό (1-0). Η νίκη ανέβασε τον Άρη στους 11 βαθμούς και, ταυτόχρονα, του έδωσε μεγάλο ψυχολογικό boost ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν στην έδρα τους και στο ματς με τον ΠΑΣ (20:30) θα παίξουν με την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί. Οι Ηπειρώτες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να κοιτάξουν στα μάτια τους γηπεδούχους και η άμυνά τους θα… υποφέρει από την ποιότητα που ξεχειλίζει στη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη. Ο συνδυασμός του άσου με το Over 2,5 γκολ στην αναμέτρηση βρίσκεται σε απόδοση 2.38.

Επίσης, θεωρείται δεδομένο πως όλοι στις τάξεις του Άρη θα ήθελαν να αποφύγουν ένα δεύτερο σερί «θρίλερ» και σίγουρα οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θα μπουν στο γήπεδο με διάθεση να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να κυριαρχήσουν από νωρίς. Ο ΠΑΣ θα παίξει με παθητικό ρόλο στο ματς και το ενδεχόμενο για νίκη των «κιτρινόμαυρων» από το πρώτο ημίχρονο συναντάται σε απόδοση 2.25.

Mε βάση όσα έχουμε δει τις προηγούμενες αγωνιστικές και με… κεντρικό σημείο την επιθετική ποιότητα του Άρη, είναι ξεκάθαρο ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι Μορόν, Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο, Μενέντες και Νταρίντα έχουν τη δυνατότητα να κυριαρχήσουν και το σενάριο να δούμε κάποια στιγμή στον αγώνα το 2-0 ως σκορ βρίσκεται σε απόδοση 2.45.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα