Ο ΑΡΗΣ πήγε κόντρα στον ΟΣΦΠ για τα τηλεοπτικά, αλλά τα pay roll σίγησαν!

από AllAboutARIS

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα pay roll της πόλης και τα παρακλάδια τους στην Αθήνα να βάλλονται κατά του ΑΡΗ με δήθεν φιλικές σχέσεις ΑΡΗ-Ολυμπιακού και άλλες επικοινωνιακές τακτικές που συνθέτουν ένα αφήγημα το οποίο τους συμφέρει.

Ψάχνουν κάθε αφορμή, κάθε ψηφοφορία… Σαν αυτές που μία ομάδα ταύτιζε τις θέσεις της με τον Ολυμπιακό κάποτε… Τώρα όμως που οι “κιτρινόμαυροι” ακολουθούν άλλον δρόμο από τον Ολυμπιακό, σε ένα μείζον ζήτημα όπως τα τηλεοπτικά, η σιγή τους είναι εκκωφαντική!

Ο ΑΡΗΣ τάχθηκε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης και μάλιστα ήταν αυτός που σφράγισε το 12-2 στην τελική ψηφοφορία, την ώρα που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πήραν αντίθετη θέση και δήλωσαν την πρόθεσή τους να καταφύγουν στα δικαστήρια.

Τώρα που ο ΑΡΗΣΑ ψήφισε κάτι διαφορετικό από τον Ολυμπιακό, όλοι… μούγκα! Δεν βλέπουμε όμως να βάλλονται κατά του Παναθηναϊκού, που έχει την ίδια θέση με τον Ολυμπιακό. Μήπως επειδή δεν τους “παίρνει”;

Μόνα τους εκτίθενται τα pay roll και ξεμπροστιάζονται στα μάτια του κόσμου για τους πραγματικούς τους σκοπούς. Δηλαδή να βλάψουν τον ΑΡΗ. Ξεφτιλίστηκαν για ακόμη μία φορά. Και θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα…

Προτεινόμενα Άρθρα