Μεταγραφικό ενδιαφέρον από την Αγγλία προκύπτει για τον ΑΡΗ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Tα ρεπορτάζ από το Νησί και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “theargus.co.uk” σημειώνει ότι οι “κιτρινόμαυροι” ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ζέρεμι Σαρμιέντο, με την περίπτωση του 21χρονου εξτρέμ να απασχολεί όντως την ομάδα και μάλίστα αρκετά έντονα το τελευταίο διάστημα
Το Νησί είναι από τις αγορές που έχει λοκάρει αρκετά η ομάδα το τελευταίο διάστημα, όπως είχε σημειώσει το AllAboutARIS, με τον Σαρμιέντο να είναι ένας από τους βασικούς λόγους.
Ο παίκτης ανήκει στη Μπράιτον αλλά το πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Γουέστ Μπρομ, όπου είχε 21 συμμετοχές πριν αποφασιστεί η επιστροφή του στην ομάδα του.
Μάλιστα ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι αναφέρθηκε στον παίκτη στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα κόντρα στη Γουέστ Χαμ. “Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τον Σαρμιέντο αλλά νομίζω ότι θα πάει δανεικός σε άλλη ομάδα”, είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Μπράιτον.
O Σαρμιέντο είναι στα “θέλω” του ΑΡΗ και παλεύει ώστε να τον αγοράσει από τους Άγγλους, αλλά για την ώρα εξελίσσεται σε μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Οι “κιτρινόμαυροι” όμως επιμένουν λόγω του νεαρού της ηλικίας του και της προοπτικής που θεωρούν ότι έχει.

O Σαρμιέντο είναι 13 φορές διεθνής με το Εκουαδόρ αλλά είναι γεννημένος στην Ισπανία ενώ από μικρή ηλικία βρέθηκε στην Αγγλία όπου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Τσάρλτον, πριν πάει σε εκείνες της Μπενφίκα για να επιστρέψει ξανά στο Νησί το 2021 για λογαριασμό της Μπράιτον. Μάλιστα ο παίκτης αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές των “λιονταριών” πριν αποφασίσει να φορέσει τη φανέλα του Εκουαδόρ.