“Ο ΑΡΗΣ πιέζει για Καρασκίγια, στο κόλπο η Αλαβές και…ίσως η Πόρτο” (pics)

από AllAboutARIS

Τα ΜΜΕ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού βάζουν ξανά το όνομα του ΑΡΗ δίπλα σε εκείνο του Ανταλμπέρτο Καρασκίγια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την περασμένη εβδομάδα, από τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για τον 25χρονο μέσο της Χιούστον Ντίναμο, η οποία όμως αξιώνει 5 εκατ. για τον ποδοσφαιριστή.

Βάση με όσα ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος, Χοσέ Μιγκέλ Ντομίνγκεζ, με αναρτήσεις του στο “X”, ο ΑΡΗΣ παραμένει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παίκτη πιέζοντας για την μεταγραφή, σημειώνοντας ωστόσο ότι ενδιαφέρον υπάρχει επίσης από την Αλαβές ενώ βάζει στο κόλπο και την Πόρτο.

“Ο Καρασκίγια έχει αρκετούς μνηστήρες. Μια πιθανή επιλογή είναι η Αλαβές της Ισπανίας. Ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης από την Ελλάδα πιέζει από την πλευρά του, αλλά δεν φτάνει αυτό που θέλει η Χιούστον Ντιναμό από το MLS“, αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση ενώ στη δεύτερη λέει, “τίποτα απολύτως δεν αποκλείεται για τον Παναμέζο μέσο, Ανταλμπέρτο Καρασκίγια. 1. Τον θέλει η Αλαβές. 2. Ο ΑΡΗΣ τον θέλει, αλλά δεν φτάνει στα χρήματα που ζητάει η Ντιναμό Χιούστον. 3. Η Πόρτο δεν αποκλείεται ακόμη, αλλά πρέπει να φύγει πρώτα ο Σέρβος Μάρκο Γκρούιτς”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα