Ο ΑΡΗΣ… συνάντησε το “θέλω” του Φαμπιάνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πρόσφατη συνέντευξη του Θεόδωρου Καρυπίδη έδωσε και και ευχάριστες ειδήσεις, κυρίως όσον αφορά το μέτωπο των ανανεώσεων.

Φαμπιάνο και Κουέστα βρίσκονται σε εξέχουσα θέση, με την περίπτωση του πρώτου ειδικά να έχει τη σημασία της έπειτα από ένα καλοκαίρι στο οποίο επικράτησε ένα μικρό κλίμα αβεβαιότητας γύρω από το μέλλον του

Πριν την πρόσφατη διερευνητική επαφή των τελευταίων είχε γίνει ακόμη μία πρώτη κουβέντα με τον έμπειρο στόπερ μέσα στο καλοκαίρι, στην οποία είχε εντοπιστεί μία απόσταση όχι τόσο πολύ στις αποβολές του παίκτη όσο σε άλλα ζητήματα.

Ο Φαμπιάνο είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει και οι εμφανίσεις του στο ξεκίνημα της σεζόν έδιωξαν τις οποίες σκέψεις ή φήμες για το μέλλον του, ειδικά εάν ερχόταν κάποια πρόταση για τον ίδιο όπως φημολογούνταν.

Ο Βραζιλιάνος είναι από τους κορυφαίους του ΑΡΗ ως τώρα, για αυτό και έγινε η τελευταία επαφή με την οποία μπαίνουν οι πρώτες βάσεις για την ανανέωσή του, την οποία η ΠΑΕ θέλει να δρομολογήσει χειροπιαστά το επόμενο διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα