Ο ΑΡΗΣ το παλεύει, αλλά…

από AllAboutARIS

Δεν αποτελεί δα και κανένα ιδιαίτερο μυστικό ότι ο ΑΡΗΣ αυτή τη μεταγραφική περίοδο, προσπάθησε να αποδεσμευθεί από δύο συμβόλαια που είναι… ανενεργά, ωστόσο εξακολουθούν να επιβαρύνουν οικονομικά την ομάδα.

Και φυσικά η αναφορά γίνεται για τους Ζερβίνιο και Χαϊροβιτς, οι οποίοι είναι εκτός πλάνων, δεν υπολογίζονται, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί τρόπος να λυθούν τα συμβόλαιά τους. Με τον Ιβοριανό, υπήρχε η ελπίδα να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο έθεσε σαν στόχο να επιστρέψει στην Ιταλία κι εκεί συμβόλαιο δεν κατάφερε να βρει. Οπότε παραμένει κι απ’ ότι φαίνεται μέχρι το καλοκαίρι, δύσκολα θα φύγει.

Όσο για την Χαϊροβιτς, μιλάμε για μία περίπτωση αλά Ντουάρτε. Ο Βόσνιος είναι στο δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του κι έχει ακόμη έναν. Παραμένει εκτός πλάνων και παράλληλα είναι απρόθυμος στο να λύσει τη συνεργασία του με τον Άρη.

Πιθανότατα με αμφότερους θα έχει μια κουβέντα ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ρόμπερτ Παλικούτσα, ενώ εδώ και μέρες επαφές με τις δύο πλευρές κάνει και ο Αγησίλαος Τουμαζάτος.

 

Προτεινόμενα Άρθρα