Ο ΑΡΗΣ “φωνάζει” δύο μήνες για κόσμο αλλά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ επανέφερε ξανά στην επικαιρότητα χθες το θέμα της παρουσίας του κόσμου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, 17 μέρες πριν τη διεξαγωγή του.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι η εμπλεκόμενη πλευρά που εξ αρχής υποστηρίζει με την περισσότερη θέρμη την παρουσία φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό. Στο γήπεδο που αναφέρει η προκήρυξη της Ομοσπονδίας και όχι στη… δεύτερη έδρα του Παναθηναϊκού, η οποία ξεκάθαρα είναι ο λόγος της όλης στάσης του Παναθηναϊκού.

Τη στιγμή που ο ένας φιναλίστ επιμένει, φτάνοντας σε σημείο να συνεισφέρει ακόμα και οικονομικά για τις απαραίτητες εργασίες, η άλλη πλευρά μοιάζει αδιάφορη επειδή δεν έγινε το “θέλω” της, δηλαδή να μεταφερθεί στο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου σαφώς είναι πιο βολικό για αυτήν.

Την ίδια στιγμή η ΕΠΟ συνεχίζει να κωλυσιεργεί για δύο μήνες σερί, έχοντας το χρονικό περιθώριο από τις 6 Μαρτίου για να προστατεύσει το προϊόν, να… πέσει πάνω από τις εργασίες του Πανθεσσαλικού και να πιέσει μαζί με την Πολιτεία για την παρουσία του κόσμου. Να στηρίξει το άθλημα που γίνεται για τον κόσμο και όχι για τις ομάδες ή τις ομοσπονδίες.

Ο ΑΡΗΣ απηύθυνε μία ακόμη έκκληση χθες που σίγουρα ακούστηκε αλλά δεν φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Υπάρχει λίγος ακόμα χρόνος για να γίνουν όσα πρέπει αλλά μόνο η θέληση της μίας πλευράς δεν είναι αρκετή.

Προτεινόμενα Άρθρα