Ο ΑΡΗΣ “χτυπάει” Παπέ Σείχ για τα χαφ!

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS.gr και το AllAboutARIS TV αποκάλυψαν το προηγούμενο διάστημα την πρόθεση του ΑΡΗ για την προσθήκη ενός ακόμη χαφ στο ρόστερ, λόγω των συμβολαίων που ολοκληρώνονται αλλά και του CAS.

Εδώ και κάποιες μέρες οι “κιτρινόμαυροι” τρέχουν αυτό το πρότζεκτ και μάλιστα έχουν δώσει προτεραιότητα σε μία επιλογή που ξεχώρισαν από την αγορά του εξωτερικού και συγκεκριμένα από τη Γαλλία.

Πρόκειται για τον Παπέ Σείχ Ντιόπ Γκουεγέ -Παπέ Σείχ για συντομία- ο οποίος ανήκει στη Λυών και ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές τόσο με τον παίκτη όσο και με τον γαλλικό σύλλογο, ώστε να τον αποκτήσει με τη μορφή συνιδιοκτησίας (50-50), από τη στιγμή που το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τον παίκτη γνωρίζει και ο Μπαντού Ντιαγέ, τον οποίο ο ΑΡΗΣ ρώτησε και πήρε πολύ καλές συστάσεις.

Ο ΑΡΗΣ είναι σε προχωρημένες επαφές τόσο με τον παίκτη, όσο και με την Λυών, οι οποίες έχουν κορυφωθεί τα τελευταία 24ωρα, με στόχο να ολοκληρωθεί το deal.



Ένας Σενεγάλεζος στην Ισπανία.

O Σείχ γεννήθηκε στη Σενεγάλη αλλά μόλις έναν μήνα μετά η οικογένειά του μετακόμισε στην Ισπανία, για αυτό είναι και κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου. Το 2013 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Θέλτα, σε ηλικία 15 ετών και έναν χρόνο μετά εντάχθηκε στη 2η ομάδα του Βίγκο, με 21 συμμετοχές σε μία διετία (204-16) που του έδωσαν το εισιτήριο για τους “μεγάλους”.

Τα 10 εκατομμύρια της Λυών!

Οι 22 εμφανίσεις από το 2015 έως το 2017 τράβηξαν το ενδιαφέρον της Λυών και έβγαλε 10 εκατ. ευρώ (!) από τα ταμεία της, μαζί με 4 εκατ. που αφορούσαν μελλοντικά μπόνους.

Την πρώτη του διετία στο γαλλικό σύλλογο είχε 13 συμμετοχές, οι οποίες αποδεικνύουν και τη δυσκολία του να βρει χρόνο στους “λυονέ”. Για αυτό και το 2019 δόθηκε δανεικός στο… οικείο περιβάλλον της Θέλτα, όπου κατέγραψε άλλες 15 συμμετοχές.

Την περασμένη σεζόν μέτρησε 21 συμμετοχές στη Ντιζόν και από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν βρίσκεται στη Λυών, χωρίς χρόνο συμμετοχής.

Ο Σείχ είναι διεθνής σχεδόν με όλες τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας ενώ έχει και τρεις συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X