Ο ΑΡΗΣ ψάχνει ένα αποτέλεσμα ηρεμίας

από Γιάννης Παντελίδης

Τρεις και σήμερα μένουν μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΡΗ και για το πρωτάθλημα της φετινής Super League. Η κληρωτίδα έβγαλε… Λεβαδειακός στο Κλεάνθης Βικελίδης και ταυτόχρονα μια καλή ευκαιρία για μία… τρίποντη αρχή.

Μην απλωνόμαστε όμως, πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Και μπορεί θεωρητικά ο ΑΡΗΣ να είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να είναι σοβαρός και ουσιαστικός για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι πως ο αποκλεισμός από την Μακάμπι Τελ Αβίβ χρειάστηκε χρόνο για να… χωνευτεί (αν έχει γίνει κιόλας αυτό) κυρίως διότι, όπως διαπιστώθηκε στο δεύτερο ματς, οι Κιτρινόμαυροι την… είχαν τη σειρά, αλλά… Περσινά ξινά σταφύλια θα πει κανείς, οπότε κοιτάμε μπροστά.

Μία νίκη την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό θα είναι κάτι παραπάνω από μία… νίκη. Δεν είναι μόνο οι βαθμοί, η ουσία δηλαδή, αλλά πολλά περισσότερα. Καταρχάς, θα δείξεις χαρακτήρα βγάζοντας αντίδραση έπειτα από μία αποτυχία. Στοιχείο πολύ σημαντικό για την ταυτότητα μιας ομάδας. Από εκεί και πέρα, κερδίζεις σε ηρεμία. Διότι αν δεν πάρεις το ματς, η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη. Και φυσικά όπως προανέφερε, η ουσία, δηλαδή οι τρεις βαθμοί.

Οι μέρες που μεσολάβησαν από το δεύτερο ματς με την Μακάμπι μέχρι και σήμερα, ήταν σημαντικές σε όλα τα επίπεδα, στο κομμάτι της διαχείρισης. Και τονίζω το ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα το ματς της Κυριακής. Ο Μπούργος και οι παίκτες του καλούνται να δείξουν ότι φέτος τέτοια παιχνίδια θα τα… καθαρίζουν. Διότι διαφορετικά… θα έχουμε θέμα.

Προτεινόμενα Άρθρα