Ο Βέλεθ έχει περάσει πολλές δοκιμασίες… και βγαίνει πάντα δυνατός

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει σημάδεψει την καριέρα του Φραν Βέλεθ, είτε για ευχάριστους λόγους είτε για δυσάρεστους όπως είναι οι τραυματισμοί.

Μαζί με την επιστροφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ο Ισπανός… επέστρεψε και στους σοβαρούς τραυματισμούς τους οποίους απέφυγε την προηγούμενη τριετία σε Παναθηναϊκό και Αλ Φατέχ.

Ειδικά η πρώτη του χρονιά στον ΑΡΗ ήταν αυτή που τον σημάδεψε από πλευράς τραυματισμών. Αρχικά μία θλάση στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για να ακολουθήσει η υποτροπή που υπέστη κόντρα στον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (1-2), χάνοντας τις υποχρεώσεις της ομάδας για τον επόμενο μήνα.

Το τελευταίο πρόβλημα εκείνης της σεζόν ήταν κόντρα στην Λάρισα, για να ακολουθήσει ο σοβαρός τραυματισμός στη Νορβηγία με τη Μόλντε και μία νέα θλάση που τον άφησε εκτός για έναν μήνα. Το ξεκίνημα μίας σεζόν που κύλησε καλύτερα για τον Βέλεθ αλλά τελείωσε πάλι με θλάση σε εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Το ιατρικό παρελθόν του Βέλεθ κάνει ξεκάθαρο ότι χρήζει ιδιαίτερης διαχείρισης, ίσως όπως αυτή στον Παναθηναϊκό με σαφώς λιγότερα παιχνίδια τα οποία έχασε σε σχέση με την παρουσία του στον ΑΡΗ.

Αυτή τη φορά καλείται να διαχειριστεί την πιο δύσκολη κατάσταση της καριέρας του και να αποφασίσει πώς θα τη διαχειριστεί, ώστε να βρεθεί ξανά σε θέση να συνεχίσει όπως θέλει το comeback του στο “Βικελίδης”.

Πολλές φορές βρήκε μπροστά του τα δύσκολα αλλά πάντα έβγαινε πιο δυνατός, καταφέρνοντας να αγωνιστεί σε ένα πολύ καλό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια και να προσφέρει στις ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Προτεινόμενα Άρθρα