Ο Βέλεθ δεν θέλει το χάσει με τίποτα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει μπει στην τελική ευθεία για τον τελικό του Κυπέλλου και παράλληλα ο Φραν Βέλεθ έχει τη δική του… κούρσα για να είναι έτοιμος στο Πανθεσσαλικό.

Ο Ισπανός απευθύνθηκε στον προσωπικό του γιατρό που τον… κούραρε για τις ενοχλήσεις στον αυχένα και με στόχο να το αντιμετωπίσει τουλάχιστον για την ώρα και μετά το φινάλε της σεζόν να πάρει τον χρόνο του για πλήρη αποκατάσταση.

Ο έμπειρος αμυντικός προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να είναι στην αποστολή για τον τελικό, έχοντας τις πιθανότητες με το μέρος του.

Το ίδιο δεν ισχύει βέβαια για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στη Λαμία… Ο Βέλεθ αισθάνεται ήδη αρκετά καλύτερα αλλά παράλληλα έχασε πολλές προπονήσεις και πρέπει να… τρέξει ώστε να είναι διαθέσιμος έστω ως αλλαγή για την αναμέτρηση με τους ΦΘιωτούς.

Τα επόμενα 24ωρα θα γίνει μία νέα επανεκτίμηση της κατάστασής του και ανάλογα με την πορεία του θα αποφασιστεί η παρουσία του στο ΔΑΚ Λαμίας ή αν θα στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα