Ο Βερστράτε δεν θέλει να το χάσει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από χθες ο Μπίργκερ Βερστράτε είναι στο προσκήνιο ξανά για τους ανθρώπους του ΑΡΗ, με φόντο την κρίσιμη αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Βέλγος είναι το Νο1 ζήτημα για την αναμέτρηση με την Ένωση, την οποία δεν θέλει να χάσει και το δείχνει με την προσπάθεια που καταβάλει όλες αυτές τις μέρες ώστε να είναι έτοιμος.

Το πρόβλημα στο μηνίσκο φαίνεται να μην τον ενοχλεί και πλέον και το βασικό του ζήτημα είναι το διάστημά του εκτός προπονήσεων. Ο Βερστράτε έχει να προπονηθεί μία εβδομάδα και αυτό τον έχει αφήσει κάπως πίσω, όχι όμως σε σημείο ώστε να μην συμπεριληφθεί στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Ο Βέλγος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην αποστολή αλλά η παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα παραμένει ερωτηματικό το οποίο θα απαντηθεί εκτός απροόπτου πριν τη σέντρα του αυριανού αγώνα.

Ακόμα πάντως και αν δεν καταφέρει να ξεκινήσει στο παιχνίδι, ο Μάντζιος θα έχει μία ακόμα επιλογή στον πάγκο που μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμη ανάλογα με την εξέλιξη του ματς και ειδικά εάν αυτό πάει στην παράταση.

Προτεινόμενα Άρθρα