Ο Γιάννης Σελαλμαζίδης blog-ΑΡΗ στο AllAboutARIS.gr!

από ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗΣ

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα φίλοι του «AllAboutAris.gr», φίλοι του ΑΡΗ. Αλλά και των άλλων ομάδων που ρίχνετε «κλεφτές» ματιές. Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από καιρό θα αρθρογραφήσω σε μέσο που εκφράζει (τις απόψεις του για) τον ΑΡΗ, προβάλει τον ΑΡΗ, αναφέρεται στον ΑΡΗ.

Βρίσκοντας καλούς φίλους, με τους οποίους δεν θυμάμαι πόσα χρόνια (χμμμ) γνωρίζω και σε πόσες δουλειές έχουμε συνεργαστεί. Αν έχω μάθει, λοιπόν, κάτι στην –δεν τη λες και μικρή- μέχρι τώρα ενασχόληση μου με τη δημοσιογραφία, είναι ότι το βασικό στη συνεργασία με ένα ΜΜΕ, οποιοδήποτε και αν είναι αυτό, είναι να μπορείς να βγάζεις συνεννόηση με την ιδιοκτησία, τη διεύθυνση, τους συναδέρφους. Μαζί με το να μπορείς να εκφράζεις τη άποψη σου, χωρίς την παραμικρή παρέμβαση. Μαζί θα τα λέμε από αυτό εδώ το Blog, αρχικά μια φορά την εβδομάδα και βλέπουμε.

Ο συγκεκριμένος Όμιλος, άλλωστε, αναπτύσσεται διαρκώς. Αρχίζουμε με τον ΑΡΗ να μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, να κάνει φουλ επίθεση για τον τελευταίο στόχο που του έχει απομείνει και έτσι… ορμητικά θα μπούμε και εμείς. Καλώς σας βρήκα και πάλι.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X