Ο γιος του Φιλ Φόντεν… έσπασε το Instagram με δικό του λογαριασμό (pic)

από AllAboutARIS

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κινδυνεύει να… χάσει την πρώτη θέση στις καρδιές των υποστηρικτών της Μάντσεστερ Σίτι. Λόγω του… τετράχρονου γιου του Φιλ Φόντεν. Τον μικρό Ρόνι. Ενώ ο Νορβηγός επιθετικός έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ εντυπωσιάζοντας στην πρώτη του σεζόν με τους «Πολίτες» δεν είναι τόσο δημοφιλής σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης όσο ο μικρός Ρόνι!

Ο γιος του Φόντεν άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα ακόμα και στη λατινική Αμερική, σε πόλεις όπως το Μεξικό, ειδικά μετά τη νίκη της Σίτι στον τελικό του Champions League. Η δημοτικότητα του τετράχρονου έχει φτάσει σε τόσο τρελό επίπεδο που μια εικόνα του νεαρού εντοπίστηκε σε σχολική αίθουσα! Γνωστός ως «El Way», ο χαριτωμένος Ρόνι, ήταν παρών στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια των εορτασμών του τίτλου και έχει γίνει viral σε αρκετές περιπτώσεις.

Είναι σαφές ότι ο μπαμπάς του γνωρίζει τον βαθμό που οι θαυμαστές απολαμβάνουν τον γιο του και δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram την Κυριακή για να τους ικανοποιήσει και σε μόλις 15 ώρες και μια ανάρτηση αργότερα έχει 1 εκατομμύριο followers!

Αυτό σημαίνει ότι ο μικρός Ρόνι έχει ήδη περισσότερους υποστηρικτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από επτά συλλόγους στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι Μπρέντφορντ, Μπόρνμουθ, Μπέρνλι, Φούλαμ, Λούτον, Νότιγχαμ Φόρεστ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πρέπει να ενισχύσουν την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προηγηθούν του El Way!

Προτεινόμενα Άρθρα