Ο Γκάνεα έπαψε να είναι στοίχημα!

από AllAboutARIS

Δεν είναι δα και κρυφό ότι η παρουσία του Κρίστιαν Γκάνεα στο ρόστερ του ΑΡΗ τέθηκε υπό αμφισβήτηση. Μάλιστα, υπήρξε κι ένα ενδεχόμενο να αποχωρήσει κιόλας από την ομάδα.

Αυτό δεν έγινε, ο Ρουμάνος έμεινε στους Κιτρινόμαυρους και αρχικά στον πάγκο, αναμένοντας την ευκαιρία του. Ο Άκης Μάντζιος του την έδωσε, ο Γκάνεα την άρπαξε και πλέον έχει εξελιχθεί σε ένα βασικό γρανάζι της άμυνας του ΑΡΗ. Ο 29χρονος αριστερός μπακ δείχνει πλέον να έχει προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτόν, ενώ έχει βελτιωθεί σε… υπερβολικό βαθμό στα αμυντικά καθήκοντά του.

Χωρίς βέβαια να παραβλέψει κανείς και τη συμμετοχή του στο επιθετικό κομμάτι και στους ιδιαίτερους ρόλους που έχει δώσει ο προπονητής του στους πλάγιους μπακ. Σε αυτό σίγουρα συνετέλεσε η δουλειά που έγινε μαζί του από την τεχνική ηγεσία.

Με την παραμονή του στην ομάδα, η ενσωμάτωσή του στο αγωνιστικό σύνολο ήταν ένα στοίχημα του Άκη Μάντζιου, όπως συνέβη στο παρελθόν και με άλλους παίκτες, με πιο τρανό παράδειγμα τον Ντάνιελ Σούντγκρεν. Πλέον όμως δεν είναι, με τον Γκάνεα να συνεχίζει να είναι σταθερός στα «καθήκοντά» του. Μένει να φανεί, αν η καλή αγωνιστική παρουσία του συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον. Μη ξεχνάμε ότι το προσεχές καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Και σίγουρα πολλά credits για την εικόνα του Ρουμάνου θα πρέπει να δοθούν στο τεχνικό επιτελείο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X