Ο Γκάνεα ξεπέρασε τον… περσινό εαυτό του!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το φετινό πρωτάθλημα χαρακτηρίζεται -μεταξύ άλλων- από την πολύ καλύτερη εικόνα που παρουσιάζει ο Κρίστιαν Γκάνεα, αποτελώντας ένα ακόμα κερδισμένο στοίχημα για τον Άκη Μάντζιο.

Ο Ρουμάνος είχε πολλές διακυμάνσεις την περσινή σεζόν, σε αντίθεση με τη σταθερότητα που χαρακτηρίζει τις φετινές του εμφανίσεις.

Μάλιστα αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι ο 29χρονος διεθνής έχει πετύχει κάτι, στο οποίο αποτυπώνεται και η τεράστια διαφορά στην απόδοσή του με πέρυσι.

Στην περσινή regular season, ο Γκάνα είχε 15 συμμετοχές και 1.034 λεπτά συμμετοχής, σε σύνολο 26 αγώνων…

Φέτος ο Ρουμάνος έχει ήδη 14 συμμετοχές σε 16 πασιχνίδια και 1.80 λεπτά συμμετοχής. Δηλαδή έχει ξεπεράσει τον περσινό χρόνο συμμετοχής του, έχοντας μπροστά του σχεδόν έναν ολόκληρο 2ο γύρο για να… σπάσει τα κοντέρ και μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας να ξεπεράσει τα περσινά λεπτά του συμμετοχής του σε όλες τις διοργανώσεις.

Με αυτές τις επιδόσεις και με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, δεν αποκλείεται να… ψήσει τους ανθρώπους του ΑΡΗ για να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων μέσα στους επόμενους μήνες. Ισως και νωρίτερα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X