Ο Γκαρθία προχωράει βάσει προγράμματος

από AllAboutARIS

Εδώ και μήνες, το όνομα του Μάνου Γκαρθία βρίσκεται σταθερά στο ιατρικό δελτίο της ομάδας και πέρα απ’ όλους τους άλλους, που πέρασαν ή βρίσκονται ακόμα σε αυτό, στον ΑΡΗ θέλουν ο Ισπανός να αποτελέσει την μεγάλη επιστροφή στο επόμενο διάστημα.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ο παίκτης έχει ξεκινήσει συντηρητικά τρέξιμο και ανταποκρίνεται αρκετά καλά, δίχως να υπάρχει πρόβλημα με το γόνατο του.

Ο 25χρονος άσσος προχωράει επίσης με το ατομικό του πρόγραμμα και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί ως τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη, με στόχο ως τα μέσα του επόμενου μήνα να έχει μπει στις προπονήσεις και να μπει σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης ως που να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Βάσει του αρχικού προγραμματισμού, ο Γκαρθία θα αξιοποιήσει όλο τον τελευταίο μήνα του 2023 για να καλύψει το χαμένο έδαφος και μπορέσει να με το νέο χρόνο να αγωνιστεί ξανά, με τον ίδιο να παρουσιάζει μεγάλη θέληση για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο και να βοηθήσει την ομάδα στον Β’ γύρο της σεζόν.

Εφόσον συνεχίσει χωρίς ενοχλήσεις και όλα κυλήσουν ομαλά, ο Μάντζιος θα μπορεί να τον υπολογίζει με το νέο έτος, τρίβοντας τα χέρια του για την ώρα, αφού βλέπει τον ποδοσφαιριστή να ανταποκρίνεται μετά τη νέα επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα