Ο Γκρέι είχε συνέχεια…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία από τις δύο εκπλήξεις της χθεσινής ενδεκάδας του ΑΡΗ ήταν ο Άντρε Γκρέι, ο οποίος κράτησε τη θέση του στο αρχικό σχήμα και με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να ξεκινάει από τον πάγκο.

Ο Τζαμαϊκανός προερχόταν από το γκολ κόντρα στον Βόλο, με τον Τόλη Τερζή να τον διατηρεί στην ενδεκάδα ενδεχομένως για να του δώσει μία ευκαιρία, με δεδομένο ότι πρόκειται για παίκτη με συμβόλαιο και τη στιγμή που ο Καμαρά φάνηκε να βρίσκεται ακόμα στον απόηχο της κόκκινης στην Τούμπα και της γενικότερης συμπεριφοράς του.

O 31χρονος άσσος έδωσε αρκετές μάχες κυρίως με το Μουκουντί και κατά δεύτερο λόγο κόντρα στον Βίντα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε συγκεκριμένο ρόλο να τραβάει ψηλά ή στα πλάγια τουλάχιστον έναν στόπερ και να αφήνει τον Ρουπ ή τον Ματέο με τον άλλον, όπως έγινε στη φάση του πέναλτι στην οποία έχει ενεργή συμμετοχή.

Οσο είχε δυνάμεις ο Γκρέι ήταν από τους παίκτες του ΑΡΗ που είχαν θετικό πρόσημο στο παιχνίδι, με δύο πολύ καλές στιγμές στο 35′ αλλά και… βιασύνη στη δεύτερη όπου θα μπορούσε να σκοράρει και σε ροή αγώνα.

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι μπορεί να αλλάξει η στάση της ομάδας απέναντί του φυσικά, αφού δεν… σβήνεται ο πρότερος βίος του στη διάρκεια της σεζόν. Ηταν όμως μια εμφάνιση που μπορεί να βοηθήσει και τον ίδιο να βρει σφυγμό και ενδεχομένως να δείξει κάποια πράγματα για να βρει πιο εύκολα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πριν αποχωρήσει.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X