Ο Γκρέι… πιστεύει σε μία δεύτερη ευκαιρία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πριν καν τελειώσει η περσινή σεζόν οι άνθρωποι του ΑΡΗ είχαν τοποθετήσει τον Άντρε Γκρέι στη λίστα των παικτών από τους οποίους θα προσπαθήσουν να απεμπλακούν το καλοκαίρι.

Οι αποδεσμεύσεις γενικά δεν αποδεικνύονται τόσο εύκολη υπόθεση για την ομάδα και ειδικά αυτή του Τζαμαϊκανού, ο οποίος έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό για τις προθέσεις των “κιτρινόμαυρων” αλλά ακόμα δεν υπάρχει… λευκός καπνός.

Ο Γκρέι όσο δεν φεύγει… μένει και μάλιστα παραμένει ο μοναδικός επιθετικός στο ρόστερ του ΑΡΗ. Μία κατάσταση που θα διαρκέσει για πολύ ακόμα, δεδομένης της ανάγκης για ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ίδιος πάντως, όπως λένε οι πληροφορίες, δεν δείχνει πολύ θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του και οι λόγοι δεν είναι μόνο οικονομικοί. Στο δικό του μυαλό πιστεύει ότι αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία και πιστεύει ότι εφόσον μείνει θα μπορέσει να προσφέρει πολλά περισσότερα σε σχέση με την περσινή χρονιά. Μία σκέψη που έχει μοιραστεί τόσο με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα όσο και με τον Τόλη Τερζή σε συζητήσεις που είχε μαζί τους.

Η θέση του ΑΡΗ φυσικά δεν αλλάζει και θέλει να απαλλαγεί από τον 32χρονο επιθετικό. Ενδεχομένως με μία-δύο προσθήκες μπροστά να αλλάξει και το σκεπτικό του ίδιου εάν δει ότι δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και ίσως αυτό βοηθήσει ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες της αποχώρησής του.

 

Προτεινόμενα Άρθρα