Ο δανεισμός του Μπένετ και η ευκαιρία που… θα είχε αν έμενε Αγγλία

από AllAboutARIS

Ο Τζούισον Μπένετ ήταν μία από τις προσθήκες που έκανε ο ΑΡΗΣ τον Ιανουάριο, περισσότερο ως μία συμπληρωματική επιλογή για τα “φτερά”.  Ο νεαρός  Κοσταρικανός έχει παίξει μέχρι στιγμής δύο ημίχρονα και για την ώρα τουλάχιστον φαίνεται πως δεν έχει βασικό ρόλο στο rotation του Άκη Μάντζιου.

Τις τελευταίες ώρες το όνομά του παίζει στα ρεπορτάζ της Σάντερλαντ. Κι αυτό διότι υπάρχουν αναφορές περί.. .βιαστικής κίνησης για τον δανεισμό. Βλέπετε ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, ο εξτρέμ Τζακ Κλαρκ, τραυματίστηκε σοβαρά, θα χάσει 1,5 μήνα και κάποιοι θεωρούν ότι ο νυν παίκτης του ΑΡΗ θα ήταν ιδανικός αντικαταστάτης του.

Για το θέμα ρωτήθηκε ο υπηρεσιακός τεχνικός της Σάντερλαντ, Μάικ Ντοντς. Αν δηλαδή στη Σάντερλαντ έχουν μετανιώσει για τον δανεισμό του Μπένετ. Η απάντησή του;

“Στην πραγματικότητα, όχι, θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία δανεισμού, ήταν η σωστή απόφαση εκείνη τη στιγμή και ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις ή να προβλέψεις τους τραυματισμούς που είχαμε».

Προτεινόμενα Άρθρα