Ο Δημητρίου θέλει ξένους προπονητές, αλλά Έλληνες διαιτητές!!!

από AllAboutARIS

Απίστευτο: ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Δημητρίου που είναι σε… αργία, απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι εκτός όλων των άλλων είναι και τελείως… άσχετος με την επικοινωνία.

Ο υπέρμαχός των Ελλήνων διαιτητών και κατά της ξενομανίας, ο άνθρωπος που μας είπε ότι θα εισηγηθεί να περάσει ρύθμιση για αναγκαστική παρουσία Ελλήνων παικτών στις ενδεκάδες των ομάδων, δήλωσε ότι για τον πάγκο της εθνικής δεν κάνει… Έλληνας προπονητής!!!

«Ο Έλληνας προπονητής δεν κάνει για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Μετά τον Αλκέτα Παναγούλια δεν βρέθηκε Έλληνας προπονητής, που να κάνει για την Εθνική». Θα πει βεβαίως κάποιος ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ;

Μα με τις ίδιες που τον οδηγούν στο να επιβάλλει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Έλληνες παίκτες στο βασικό σχήμα: «Η πρότασή μου θα είναι μέσα στο επόμενο δίμηνο να συγκληθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και σε αυτήν θα εισηγηθώ να παρθεί απόφαση για την συμμετοχή 4 Ελλήνων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα. Όχι στην αποστολή, στην ενδεκάδα. Αν δεν παίζουν οι Έλληνες στις ομάδες μας, τότε να μην έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από την Εθνική».

Φυσικά ξέρει και από διαιτησία: «Όταν φτάνουμε σε τέτοια παιχνίδια να καλούνται ξένοι, σε ένα-δύο χρόνια δεν θα υπάρχουν Ελληνες διαιτητές. Έχουν ταλέντο οι Ελληνες διαιτητές, όμως όταν δεν τους εμπιστεύονται απογοητεύονται και φεύγουν»

Ξέρει όμως και τι πρέπει να γίνει στην ΚΕΔ: «Αυτοί οι ξένοι δεν προσφέρουν τίποτα. Θα πάρουν αρκετά λεφτά και θα αποχωρήσουν. Δεν θα βγουν νέοι διαιτητές. Η νέα ΚΕΔ συνεχίζει όπως και η προηγούμενη. Αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα θα σβήσει η ελληνική διαιτησία».

Επομένως τα πράγματα είναι απλά. Οι Έλληνες προπονητές, δεν κάνουν, αλλά κάνουν οι Έλληνες διαιτητές!!!

Ειδικά αν είναι ο Διαμαντόπουλος, ο Ευαγγέλου και τα άλλα παιδιά κύριε Πρόεδρε;

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X