Ο… διακόπτης των ντέρμπι και η αριστερή πλευρά 

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πρώτο πλάνο από χθες για τον ΑΡΗ, ο οποίος μετά από δύο αγωνιστικές γυρνάει ξανά τον… διακόπτη.

Το ματς με τους «πράσινους» είναι αρκετά διαφορετικό από τα δύο τελευταία, ειδικά από τη στιγμή που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Κάτι που σημαίνει άλλη προσέγγιση αλλά όχι πολύ μακριά από τη φιλοσοφία της ομάδας την οποία ο Μάντζιος κρατάει αρκετά σταθερή και στα μεγάλα ματς της χρονιάς.

Το ίδιο έχει την πρόθεση να κάνει και με τους «πράσινους», έχοντας φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού του και το ντέρμπι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ λίγα 24ωρα αργότερα πάλι στην Αθήνα.

H αριστερή πλευρά και τα δεδομένα

Οσον αφορά την ενδεκάδα, ο προπονητής κάνει ήδη τις πρώτες σκέψεις και από αύριο θα μπει στο… ζούμι, μέσα από τις προπονήσεις που θα τον οδηγήσουν στις οριστικές του αποφάσεις για το σχήμα που θα παρατάξει.

Η αριστερή του πλευρά βρίσκεται στο επίκεντρο, με ανοικτό το ενδεχόμενο για δύο αλλαγές. Ο Φρίντεκ ως πιο σταθερός αμυντικά διεκδικεί πάλι… ζεστά τη θέση του αριστερού μπακ μαζί με τον Χουάνκαρ. Για τα εξτρέμ, ο Σίστο θα είναι σαφώς πιο έτοιμος και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει ξανά φανέλα βασικού αντί του Σουλεϊμάνοφ.

Προτεινόμενα Άρθρα