Ο Εντιαγέ… ενεργοποιεί ακόμη μία κίνηση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εδώ και καιρό φαινόταν ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα γλιτώσει το… λίφτινγκ της μεσαίας γραμμής του, με την αποχώρηση του Σάσα και την περίπτωση του Ματίγια που δεν προχωράει. Δεν είναι όμως μόνο αυτές.

Τις τελευταίες εβδομάδες τα δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν για τον Μπαντού Εντιαγέ από την Τουρκία, με τις επαφές για το “διαζύγιο” που ξεκίνησαν από χθες να επιβεβαιώνουν τα ρεπιορτάζ των δημοσιογράφων της γειτονικής χώρας.

Η αποχώρηση του Σενεγαλέζουν σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ καλείται να ενεργοποιήσει ακόμη μία κίνηση για τα χαφ. Αυτή θα είναι η τρίτη μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Ντιόπ και ακόμη μία περίπτωση χαφ που “τρέχει” η ομάδα τις τελευταίες μέρες.

Αυτό σημαίνει ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν τρία νέα πρόσωπα στη μεσαία γραμμή τους για τη νέα σεζόν και μοναδικό παίκτη από πέρυσι τον Σεΐκ Ντουκουρέ, ο οποίος ήρθε μόλις τον περασμένο Ιανουάριο.

Αν κάποιος σκεφτεί ότι μέχρι τα μισά της περασμένης σεζόν ο ΑΡΗΣ είχε Σάσα, Τζέγκο, Εντιαγέ και Ματίγια, γίνεται αντιληπτό και το ολικό re-building της ομάδας στα χαφ.

Προτεινόμενα Άρθρα