Ο Σαμόρα, η Κόστα Ρίκα και οι… επενδύσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι Κοσταρικανοί γράφουν από χθες για τον ΑΡΗ και την περίπτωση του Αλβάρο Σαμόρα. Και συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος μεσοεπιθετικός συγκαταλέγεται όντως στις περιπτώσεις με τις οποίες η ομάδα ασχολείται πολύ… ζεστά τις τελευταίες μέρες, στο πλαίσιο κινήσεων όπως αυτή του Πάλμα ή του Έντουιν Ροντρίγκες. Δηλαδή επένδυση…

Ο ΑΡΗΣ ακολουθεί μάλιστα το ίδιο μοντέλο με τον δεύτερο. Δηλαδή πρόταση για δανεισμό και οψιόν αγοράς, αξιολογώντας τον παίκτη για τους επόμενους έξι μήνες και παίρνοντας ακολούθως τις αποφάσεις του.

Δεν είναι φυσικά μία μεμονωμένη περίπτωση για τον ΑΡΗ. Γενικά το τελευταίο διάστημα η ομάδα έχει εξετάσει ουκ ολίγες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Κόστα Ρίκα, με το ίδιο σκεπτικό που έχει αναπτύξει και για τον Σαμόρα. Και μέσα από αυτές ξεχώρισε του 19χρονου,

Ο ΑΡΗΣ προχώρησε αρκετά την περίπτωσή του όμως τις τελευταίες ώρες φαίνεται να προκύπτουν δυσκολίες για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του. Αυτό δεν σημαίνει ότι η υπόθεσή του κλείνει οριστικά προς την αρνητική κατεύθυνση. Οι επαφές συνεχίζονται και μέχρι το βράδυ θα φανεί αν θα ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες ή αν ο ΑΡΗΣ κοιτάξει τελικά κάπου αλλού.

 

Προτεινόμενα Άρθρα