Ο Ζερβίνιο θέλει να παίξει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2023

από AllAboutARIS

Από τον ΑΡΗ πέρασε και δεν ακούμπησε, το συμβόλαιό του λύθηκε, εξακολουθεί να μένει χωρίς ομάδα, ωστόσο θέλει να συνεχίσει να παίζει, ώστε να συμμετάσχει με την Εθνική Ακτής Ελεφαντοστού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2023. Το οποίο θα γίνει στη χώρα του.

Προφανώς και καταλάβατε ότι αναφερόμαστε στο Ζερβίνιο, ο οποίος σε συνέντευξή του στο RTI, έθεσε στον εαυτό του μια τελευταία μεγάλη πρόκληση με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού.

Ο 36χρονος εξτρέμ έχει να παίξει ποδόσφαιρο πολλούς μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων, προπονείται στην Ακτή Ελεφαντοστού στις εγκαταστάσεις της ASEC Mimosas, ώστε να διατηρηθεί σε σχετικά καλή φυσική κατάσταση.

«Επιστρέφω σωματικά, νιώθω καλά, όλες οι προπονήσεις πάνε καλά, οπότε η φόρμα είναι εκεί, ήμουν αρκετά τυχερός που μπόρεσα να φορέσω τη φανέλα της Ακτής Ελεφαντοστού, να υπερασπιστώ τα χρώματα της Ακτής Ελεφαντοστού σε όλο τον κόσμο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχω παίξει σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν πάντα τιμή να παίζω για την Ακτή Ελεφαντοστού, αφού το CAN είναι ο διαγωνισμός που όλοι οι νέοι Αφρικανοί ονειρεύονται να παίξουν. Φανταστείτε λοιπόν ένα Κύπελλο Αφρικής που διοργανώνεται μαζί μας με τον ενθουσιασμό, την ατμόσφαιρα, τον κόσμο που θα υποδεχτούμε, σας κάνει να θέλετε να συμμετάσχετε κι εσείς».

 

Προτεινόμενα Άρθρα