Ο Ζουλ ήταν… το κέντρο του ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τρίτο ματς με διαφορετική τριάδα στο κέντρο και… φαρμακερή για τον ΑΡΗ.

Οι χθεσινές επιλογές του Τόλη Τερζή στον άξονα τον δικαίωσαν και με το παραπάνω, έχοντας ως σημείο αναφοράς τον Ζαν Ζουλ που ήταν… παντού!

Ο Καμερουνέζος ήταν με διαφορά ο καλύτερος του γηπέδου, σε ένα ματς που αρκετοί σκάουτερς ήρθαν για τον Πάλμα και κάποιος παίκτες της Ντιναμό Κιέβου, αλλά σίγουρα κράτησαν και το δικό του όνομα.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς αγωνίστηκε ως μονός χαφ και με τις βοήθειες του Τζούρασεκ ήταν σχεδόν απροσπέλαστος, κερδίζοντας πολλές κατοχές και… τρώγοντας πολύ ξύλο από τους παίκτες των Ουκρανών.

Ειδικά στο πρώτο 25λεπτο ήταν καταλυτικός στις έξυπνες παγίδες που έστησε ο ΑΡΗΣ στο κέντρο μπλοκάροντας την ανάπτυξη της Ντιναμό, έχοντας παράλληλα συμμετοχή και στην προώθηση της μπάλας.

Γενικά ο Ζουλ… τα έκανε όλα, δύο εβδομάδες μετά από μία κακή εμφάνιση στο Γερεβάν όπου αρκετοί βιάστηκαν να τον κρίνουν.

Με τη χθεσινή του εμφάνιση αλλά και στις προπονήσεις δικαιώνει τους ανθρώπους του ΑΡΗ που έκαναν υπομονή μαζί του τις τελευταίες εβδομάδες και του έδωσαν χρόνο για να προσαρμοστεί, με τη χθεσινή του εμφάνιση να τους δικαιώνει.

Προτεινόμενα Άρθρα