Ο απαιτητικός Ιανουάριος και το βάθος του ρόστερ

Το παιχνίδι της Τούμπας ανοίγει για τον ΑΡΗ έναν κύκλο οκτώ αγώνων μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα.

Ο Ιανουάριος είναι ίσως ο πιο “γεμάτος” μήνας της φετινής σεζόν για τους “κιτρινόμαυρους”, με ένα σύνολο οκτώ αγώνων στους οποίους θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό οι στόχοι τους στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Η ομάδα θα μπει σε μία διαδικασία αγώνων ανά 3-4 μέρες μέχρι και τις 29 του μήνα. Μία κατάσταση που απαιτεί ειδική διαχείριση και για την οποία ο Άλαν Πάρντιου καλείται να επιστρατεύσει το βάθος του ρόστερ του.

Ο ΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή κρίνεται πλήρης σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Η μία εξαίρεση είναι στην επίθεση όπου έχει δρομολογηθεί τουλάχιστον μία κίνηση. Η άλλη αφορά τα στόπερ όπου οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν τον Ενκουλού να μπει στις προπονήσεις μέχρι τα μέσα του μήνα και σταδιακά να τεθεί στη διάθεση του Πάρντιου.

Ο Πάρντιου έχει ανοίηει το ροτέισον τους τελευταίους τρεις μήνες και έχει πάρει πράγματα σχεδόν απ’ όλους τους παίκτες, περιμένοντας το ίδιο και στην απαιτητική περίοδο που έχει η ομάδα μπροστά της.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/01)
Προηγούμενο άρθρο Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/01)
Επόμενο άρθρο Συναγερμός για τις μεγάλες ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά (vid)
Συναγερμός για τις μεγάλες ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News