Ο ιδιοκτήτης της Νις θέλει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

από AllAboutARIS

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη νέα ταπεινωτική ήττα, αυτή τη φορά από την Μπρέντφορντ με 4-0, καθώς για πρώτη φορά στην εποχή των Γκλέιζερ φαίνεται ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο σταδιακής αποχώρησης των Αμερικανών ιδιοκτητών.

Κατά το παρελθόν, πολλές φορές έχουν παρουσιαστεί υποψήφιοι αγοραστές της ομάδας του Μάντσεστερ, αλλά οι Γκλέιζερ ήταν κάθετα αντίθετοι σε αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο πλέον οι πιέσεις που δέχονται από κάθε κατεύθυνση φαίνεται ότι κάνουν τη διαφορά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Athletic», ο άνθρωπος που έχει κάνει το πιο σοβαρό μπάσιμο είναι ο δισεκατομμυριούχος, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, που είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας «ineos», αποτελεί γνωστό φίλαθλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρά το γεγονός αυτό, είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα πρόταση αγοράς της Τσέλσι, χωρίς επιτυχία.

«Αν η ομάδα είναι προς πώληση, ο Τζιμ είναι σίγουρα ένας πιθανός αγοραστής», ανέφερε στους «Times» εκπρόσωπος του Τζιμ Ράτκλιφ και συνέχισε: «Αν κάτι τέτοιο ήταν πιθανό, θα ενδιαφερόμασταν να συζητήσουμε μια μακροπρόθεσμη ιδιοκτησία. Τα λεφτά που έχουν ή δεν έχουν ξοδευτεί δεν είναι θέμα. Ο Τζιμ κοιτάζει τι μπορεί να κάνει τώρα και γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η ομάδα για την πόλη. Νιώθει ότι τώρα είναι η ώρα για μία επανεκκίνηση».

Ο Ράτκλιφ αποτελεί πάνω από όλα φίλο του ποδοσφαίρου, καθώς από το 2019 έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νις.

Την ίδια ώρα και πριν ακόμα προκύψει το όνομα του Τζιμ Ράτκλιφ, ακόμα ένα αξιόπιστο Μέσο, ο Independent υποστηρίζει ότι υπάρχουν στο προσκήνιο τουλάχιστον τρεις κοινοπραξίες που ετοιμάζουν επίσημες προσφορές που μπορούν να φτάσουν στο ποσό-μαμούθ των 6 δισεκατομμυρίων ευρώ.

«Έχει πραγματοποιηθεί μια σειρά συναντήσεων μεταξύ μεσιτών τουλάχιστον από τον Μάιο, λόγω της αυξανόμενης αίσθησης στους κύκλους της βιομηχανίας ότι η συμφωνία του αιώνα θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει.

Μια σειρά από πηγές του κλάδου επιμένουν ότι η μεγαλύτερη εξαγορά στην παγκόσμια ιστορία του αθλητισμού αποτελεί πλέον μια ισχυρή πιθανότητα εντός μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα, ενώ οι Γκλέιζερς ήταν προηγουμένως απρόθυμοι να συζητήσουν για προσφορές, ορισμένοι παράγοντες θεωρείται ότι επηρέασαν τη στάση τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X