Ο Ιτούρμπε θύμισε… κάτι από Ιτούρμπε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος από τη διαιτησία άφησαν σε δεύτερη μοίρα το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Για τον ΑΡΗ υπάρχουν θετικά και αρνητικά σε ομαδικό επίπεδο, με αποκορύφωμα φυσικά το πρώτο ημίχρονο στο οποίο ήταν κυρίαρχος.

Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσίασαν συνολικά μία πολύ “γεμάτη” εικόνα, η οποία βγήκε μέσα από την καλή μέρα σχεδόν όλων των παικτών. Και σε αυτούς δικαίως συμπεριλαμβάνεται ο Χουάν Ιτούρμπε.

Μπορεί να περάσει στα ψιλά όμως ο Παραγουανός ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου στο πρώτο ημίχρονο, με μεγάλη συμβολή στο δημιουργικό κομμάτι, ανασταλτικά και φυσικά με το δοκάρι που συγκαταλέγεται στις χαμένες ευκαιρίες του ΑΡΗ να τελειώσει το ματς από το πρώτο μέρος.

Ολα αυτά καθιστούν τον 29χρονο ως σημείο αναφοράς, κάτι που δεν είναι σύνηθες στα παιχνίδια που ξεκινάει βασικός φέτος αλλά και πέρυσι.

Δεν είναι ακόμα βέβαια στο σημείο που θα αλλάξει την γνώμη της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν. Άλλωστε οι πληροφορίες λένε ότι η οικογένειά του έφυγε ήδη από τη Θεσσαλονίκη και ο ίδιος έχει μετακομίσει σε μικρότερο σπίτι περιμένοντας το φινάλε της σεζόν για να αποχωρήσει. Ωστόσο εάν συνεχίσει έτσι τότε μπορεί να γίνει αρκετά χρήσιμος στα πλέι οφ και να συμβάλλει ώστε να εξασφαλιστεί άμεσα η 5η θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X